Tekenen met geometrische sjablonen

Home/Tekenen met geometrische sjablonen

Tekenen met geometrische sjablonen is een vorm van mindfulness

Met 10 sjablonen (van 3 – 4- 5- 6- 7- 8- 9 hoek, ruit, halve cirkel en bloemblad ) creëer je je eigen kunstwerken en inspireer je anderen. Je leert met je sjabloon schuiven, waaieren, passen en vlechten. Je leert op diverse formaten papier werken met keurpotloden en fineliners. Je ontwerpt je eigen mandala’s, grappige dieren, en leert speelse steden tekenen. Na een dag heb je de smaak en de techniek te pakken. Je kan dit dan makkelijk aan anderen leren. Alles zonder liniaal en passer.

Je wordt er rustig van en het maakt je hoofd lekker leeg. Het is heel goed voor de synchronisatie van de hersenhelften. Het vergroot je ruimtelijk inzicht en het gevoel van vorm en kleur. Het is een leuke en speelse voorbereiding en aanvulling op wiskunde en ontwerpen van bouwtekeningen.

Voor wie?

  • Voor scholen: In één dag leer je werken met de sjablonenset. Daarna geef je het gelijk door aan de leerlingen.
  • Voor gezinnen: Samen om de tafel om mooie en grappige creaties maken. Er zijn zo al heel wat leuke tekenmomenten ontstaan in gezinnen.
  • Voor coaches, therapeuten en mensen in de zorg:  Juist ook bij de twijfelaar,  de niet-praters en de ‘ik kan het niet – ik durf het niet” kinderen en volwassenen werkt het geweldig openend. En met een beetje hulp ook bij mensen met een beperking.

Op een eenvoudige, leuke en makkelijke manier krijg je groot resultaat en veel zelfvertrouwen. Het is fascinerend om te zien hoe kinderen hier mee werken en ze zelfvertrouwen opbouwen van binnenuit.

Wat moet je meenemen?

  • Permanente fineliners
  • goede kleurpotloden
  • potlood HB -2B
  • gum

Wil je ook met verf/ ecoline werken neem dan je schort mee. Papier is aanwezig.

Je gaat met tenminste vier tot vijf werkstukken naar huis, een lekker ontspannen hoofd en een set sjablonen.

Data

Zaterdag 17 februari 2018

10.00- 15.30uur in Den Haag

Kosten

Kosten: € 75,00 (koffie, thee, iets lekkers én de set met 10 sjablonen)

Locatie

Den Haag

Deelnemen

Stuur een mailtje of bel me even 06-42325316

Neem contact op

Workshop op jouw Locatie?

Wil je een workshop organiseren bij jou thuis, op je werk of elders? Dat kan voor een groep bestaand uit 8 deelnemers of meer.

Neem contact op