Wat cursisten zeggen

Het mooiste compliment

Voor mij is iedere opleiding die ik geef een prachtige ervaring om te zien hoe cursisten zich ontwikkelen en beseffen wat er allemaal mogelijk is. De reacties die ik krijg zijn hartverwarmend. Op deze pagina een combinatie van ervaringen gecombineerd met werk en foto’s uit de opleiding.

Dit keer niet “Jij weet het!”, maar zij weten het!

“De opleiding bij Janneke was voor mij een waardevol geschenk. Het heeft mijn basis verankerd en mijn blik verruimd. Vanuit vertrouwen durf ik nu te leven vanuit mijn hart. Ook al werk ik (nu) niet als kindercoach, de ervaring van de opleiding zit verweven in ons dagelijkse (gezins)leven: wat een verrijking! Ik ben benieuwd wat de opleiding jou gaat brengen!”

Ivonne van Slobbe

“Het is nu 5 jaar sinds mijn zoon op 14 jaar bij Janneke op gesprek kwam. Hij werd enorm gepest op school, en wist zich geen raad meer.  In een korte periode leerde Janneke hem om volledig zichzelf te zijn en bovendien trots te zijn op wie hij is. Door de interactie met Janneke werd mijn zoon ijzersterk en kan hij vandaag de dag steeds iedere dag opnieuw van het leven genieten. Janneke heeft aan ons een super kado gegeven, en wij zullen haar altijd dankbaar zijn. Janneke, jij bent de beste!!!”

Nic Jooste – vader van drie zoons

“Het steeds terugkomen bij jezelf zet je aan het denken en geeft je het idee dat je het zelf doet. Het verandert je, je kan niet meer terug. Het verandert je echt! Janneke zegt ook steeds ‘ Jij weet het’, dat geeft vertrouwen. En het klopt.. je weet het allang!”

Brigitte Jansen – moeder, oma, kinderyogadocent en leerkacht voor een kleutergroep

“Op een simpele manier zo diep te kunnen komen en zo’n verandering tot stand te brengen. Dat vind ik een geschenk.”

Patricia Toussaint – ouder en kindercoach 2 Bee Happy