SchoonSchip!

Home/SchoonSchip!

Maak “Schoonschip!”

“Jouw lichaam weet wat jouw hoofd is vergeten”

Ken je dat? Gevoelens en situaties waarvan je je afvraagt hoe het komt dat ze nog steeds invloed op je hebben? Je weet dat het je belemmert en je weet dat je er van af wilt. SchoonSchip! helpt om emoties, denkbeelden, ideeën en patronen waarvan je soms niet meer in de gaten hebt dat ze er zijn los te laten.

Tijdens de opleiding leer je:

  • werken via beeldtaal
  • op mentaal, emotioneel en fysiek niveau
  • oude belemmeringen patronen | gevoelens | overtuigingen herkennen
  • vragen stellen zonder woorden
  • de oplossing vanuit de cliënt zichtbaar laten worden
  • zodat hij/zij weer ruimer kan ademhalen, vrijer durft te kijken en weer vrij de toekomst in durft te stappen

Uit de praktijk blijkt dat zowel bij kinderen als volwassenen met bijvoorbeeld een blokkade op leer- of sociaal gebied deze methodiek erg vlot en bevrijdend werkt. Je mag namelijk uiting geven aan dat wat je belemmert. Er komt acceptatie en ruimte waardoor je weer een  nieuwe manier van leren en ontwikkelen toe kan laten.
En natuurlijk werkt dit ook bij volwassenen. Kinderen, jongeren en volwassenen: We verschillen niet zo heel van elkaar, toch?

Voor  therapeuten, coachen, docenten is SchoonSchip! maken dé methodiek die jouw gereedschapskist aanvult.

Deze krachtige module bestaat uit twee dagen waarin je uitermate effectief  SchoonSchip! voor je cliënten en leerlingen toe leert passen.

Voor wie

Coaches, leraren, ouders, therapeuten en begeleiders van GGZ en Centrum Jeugd en Gezin, psychologen, pedagogen, intern begeleiders, remedial teachers, schoolcoaches, iedereen die te maken heeft met opvoeding en onderwijs

Herhalers: Je hebt SchoonSchip! al gedaan en wil nog een keer deze dagen meedoen. Dat kan als er plaats genoeg is. Vroegtijdig opgeven.

Wanneer bruikbaar?

Traumatische ervaringen, burn out, vastgelopen in werk, faalangst, heimwee, leerproblemen etc. voor kinderen en volwassenen.

Data

Maandag 5 & 19 maart 2018

9.30 – 16.00 uur

Kosten

€ 225,- incl. syllabu

Herhalers betalen E 37,50

Locatie

Het Witte Kerkje
Constantijn Huijgensstraat 1
3141 TA Maassluis

Deelnemen

Stuur een mailtje of bel me even 06-42325316

Neem contact op