Janneke van Staalduinen

Home/Over Leren is Zijn/Janneke van Staalduinen

Janneke van Staalduinen uitsnede kleinIk heb het geluk gehad op te groeien als dochter van ouders met een tuinderij. In Hoek van Holland tussen het Staelduinse bos, de Waterweg en het strand.

Als kind speelde ik buiten in het weiland of bouwde ik hutten van strobalen. Dat was een prachtige voedingsbodem om te leren houden van planten, de natuur en alles wat gewoon op aarde leeft. Zoals iedere puber kwam ik voor de keuze te staan wat ik in mijn werkzame leven wilde gaan doen. Mijn eerste keuze was tuinarchitect maar dat kon niet doorgaan. Mijn tweede keuze de ontwikkeling van mensen volgen en daaraan een bijdrage leveren gelukkig wel. Ik volgde de pedagogische academie, studeerde pedagogiek en economie, verdiepte me in natuurgeneeswijzen, deed de Dru yogaopleiding (yoga van het hart) en werd uiteindelijk docent, coach en adviseur onderwijs. Een bijzonder boeiend palet.

Wat me keer op keer boeit is mensen in ont – wikkeling. Hun groeikracht herkennen en erkennen. Gelukkig kan ik dat ook van dichtbij meemaken bij mijn twee kleinzoons en kleindochter.

Ik heb diverse trainingen en opleidingen ontwikkeld en voor scholen en particulieren uitgevoerd. In 2003 is Leren is Zijn officieel ontstaan met als doel zoveel mogelijk kinderen en jongeren te bereiken om van binnenuit stevig en veerkrachtig te worden. Alles gericht op het vergroten en bestendigen van Zelfvertrouwen, Zelfrespect en Zelfwaardering zodat je dat ook naar anderen kan leven. Ik werk met volwassenen en kinderen. Of ik voorkeur heb? Ik werk gewoon graag met mensen. Want iedereen heeft immers een hart. Dus jong, oud, vader, moeder, met of zonder kinderen “Je bent van harte welkom!”.

De natuur, kunst, mensen, zingen,  lekker eten …… dat alles blijft me inspireren en geeft me keer op keer nieuwe energie.  Daar ben ik intens dankbaar voor.

Ik verheug me op het moment dat we elkaar ontmoeten, elkaar kunnen voeden, inspireren en steunen. Laten we op onze eigen wijze een ietsie pietsie positiviteit en blijdschap aan onze wereld toevoegen.  Dat willen we toch allemaal?!

Bekijk de introductie

Postadres
Segbroeklaan 422M
2565 EK Den Haag

Telefoon
Tijdens kantooruren op
+316 42325316

E-mail: janneke@lereniszijn.nl

Registratie
Leren is Zijn
kvk-nr. 51619024