Creatieve Communicatie Workshop 2018-12-05T15:21:10+02:00
Creatieve Communicatie groen

Creatieve Communicatie Workshop

Binnenkort nieuwe informatie

Inschrijven

Deelnemen

Inschrijven

“…Wat is dat gaaf! Door deze opleiding ben ik zoveel bewuster en heb ik zo enorm veel plezier in wat ik samen met de kinderen op een dag leer. Het geeft mij zoveel lol. Het mooie is dat het ook als cadeautjes weer naar me retour komt. Eén van mijn leerlingen verzuchtte dat hij wel zijn hele leven op school wil zitten.”

Daniela Smeman - ouder en leerkracht, De Bras Den Haag

Het steeds terugkomen bij jezelf zet je aan het denken en geeft je het idee dat je het zelf doet. Het verandert je, je kan niet meer terug. Het verandert je echt! Janneke zegt ook steeds ‘ Jij weet het’, dat geeft vertrouwen. En het klopt.. je weet het allang!

Brigitte Jansen - moeder, oma, kinderyogadocent en leerkracht, kleutergroep

Ik heb ontzettend genoten van de wijze waarop jij geheel authentiek de opleiding tot kindercoach verzorgt. Je hielp ieder van ons vanuit onze
eigen kracht de vaardigheden eigen te maken om een écht goede kindercoach te worden.

Door ons zelf het traject te laten doorlopen van de coaching wéten wij nu welke stappen een kind doorloopt en bovendien mochten we daardoor zelf ervaren hoe het is om een steviger fundament te krijgen door die coaching.

Je hebt me zó ontzettend veel kennis, ervaring en vertrouwen meegegeven dat de drempel om nu zelf als kindercoach aan de slag te gaan geheel is weggenomen. Wat je bij jou leert is niet uit een boekje te halen, wat een rijkdom!

Sabine - vestigingsmanager, Compananny kinderdagverblijf

EYE openers
“Janneke heeft met de uiterste precisie mij begeleid en opgeleid tot kindercoach. Met grote toewijding brengt zij haar kennis over waar ik bij elke les eye openers meekreeg wat ook een heldere kijk op mezelf gaf. Ik voel mij vrijer en gesterkt door deze kennis.
Dank je wel Janneke voor deze fijne opleidingstijd samen met jou!”

Lisette Koster - ouder en onderwijsassistent, De Keerkring Zoetermeer

“De opleiding is voor mij een ware ontdekkingsreis en gaat fantastisch samen op met mijn werk met kinderen met dyslexie!”

Elly Exalto - ouder en oprichter, De Letterboom

“Je zit onder de ijsberg en daarom raakt de training het kind en gebeurt er wat. En dat is bij elk kind weer anders.”

Ingeborg Verhagen - leerkracht en coach , Baboesjkacoaching

“Een opleidingsdag bij Janneke geeft me energie, inspiratie, ik voel me gehoord en er toe doen, af en toe ook confronterend en emotioneel, maar al met al heel erg de moeite waard!

Suzanne van Haaster - ouder en leerkracht, Paradijsvogel

“Leerzaam tot in de kern van mijn hart”

Somia Hamdaoui - ouder, 3 dochters

“Op een simpele manier zo diep te kunnen komen en zo’n verandering tot stand te brengen. Dat vind ik een geschenk.”

Patricia Toussaint - ouder en kindercoach, 2 Bee Happy

Eén opleidingsdag bij Janneke heeft me meer gegeven dan mijn hele master SEN. De kindercoachopleiding is praktisch. Ik kan nu eindelijk goed aan de slag.

Anoniem