Janneke coaching

Meer zicht, meer lucht

Wat is er nou mooier dan gecoacht te worden en support krijgen?

Binnen of buiten voor 1, 2 of meer keren,  een uur of een hele dag met een groepje gelijkgestemden, vriendinnen, alleen of met je team.

Bij coaching gaat het erom dat jij meer zicht krijgt, meer lucht en de grote lijn weer kan zien voor je bedrijf, je gezin, je kind of jezelf.

En weet je dat het antwoord vaak al diep in jezelf besloten ligt, en je alleen maar even een steuntje nodig hebt om het boven water te toveren zodat jouw perspectief weer helder wordt.

Het mooie van het leven is dat alles altijd in verandering is. Niets in het leven blijft hetzelfde. Niemand heeft ooit gezegd dat leven makkelijk is. Maak er dus geen drama van. Gebruik je verstand en kom in beweging.

Ja, ik wil dat je me coacht!

En nu aan het werk. Hoe doen we dat?
Jij stuurt mij een mailtje met je vraag. Misschien heb je je vraag nog niet helemaal duidelijk en heb je alleen een vaag gevoel dat er ‘iets’ anders moet, dan zet je dat in de mail. Prima!
Ik maak een plaatsje in mijn agenda voor je vrij en wij gaan samen kijken wat jou, je kind of wat jullie het best kan helpen.

Schroom niet. Mail nu je vraag naar mij, je krijgt altijd antwoord.

Mail me nu!

Waar je ook woont hier of in het buitenland, de grenzen zijn de grenzen niet meer sinds we Skype kennen.

Hoe leuk is dat! Je hoeft het dus niet alleen te doen!

Maak een Skype afspraak met me!

Vraag het Janneke

Je hoeft het niet alleen te doen!

Wil jij ook altijd alles voor iedereen oplossen en komen je eigen dingen daardoor in het gedrang en op de zoveelste plaats?

Kan jij nog zien wat je hebt en hoe jouw situatie werkelijk is? Vaak is het niet nodig dat je alles in je leven radicaal verandert en is alleen opnieuw leren kijken meer dan voldoende om weer te waarderen wat je hebt en krachtig verder te kunnen.

Heb je soms last van een overvol hoofd of tollende gedachten en kan je het begin van het koord maar niet pakken krijgen? Dan heb je behoefte aan rust en ruimte, stabiliteit vanuit je kern, vanuit wie jij echt bent. We gaan de balans vinden bij jou.

Ooo die eeuwige twijfel. ‘ Als ik nu zo gedaan had of juist zus , dan…’. Herken je dat?

Soms kan je behoefte hebben aan een gesprek met iemand die jou totaal niet kent. Dat kan je zo opluchten en verhelderend voor je werken dat je daarna echt niet meer snapt waar je nou eigenlijk mee zat.

Wordt het steeds zwaarder en zwaarder om naar je werk te gaan maar hou je het nog net even vol? Slaat bij jou de vermoeidheid toe met al die ballen in de lucht? Dan is het hoogtijd dat jij weer in je kracht gaat staan en voelt dat jij er ook toe doet!

Zit je met je handen in het haar en voel je je schuldig omdat het met het ene kind makkelijk gaat, je hem begrijpt en de ander eigenlijk niet? Hoe komt dat toch? Wat kan je er aan doen?

Misschien ben jij wel een mevrouw of meneer Keurigjes bij wie alles altijd loopt? Niets mis mee natuurlijk. Behalve als je stiekem toch graag iets losser en makkelijker in je leven zou willen staan. Dat kan echt, ook voor jou!

Roept je plicht en wil je zo graag voor je passie gaan net zoals die andere 12% van de mensen. Dan is het belangrijk dat je weet dat plicht en passie vrienden zijn en geen vijanden. Laten we eens kijken hoe jij jezelf nieuwe richting kan geven.

“Kijk diep in de natuur, dan zal je alles beter begrijpen. ”

Anonymous • Quote